Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

ΠΑΤΕΡΑ..ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΣΆΝΑΓΝΩΡΙΖΩ..ΣΆΓΑΠΩ...
























ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ΄ΣΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ..


ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΠΥΘΥΜΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΔΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ΄ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΌΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .


ΘΑ΄ΘΕΛΑ ΕΠΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΟΤΙ ΘΑ΄ΘΕΛΕΣ ΕΣΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΆΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΈΚΑΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ.

ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΔΩΡΑΚΙ ,ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΕΝΕΙ ΣΕ ΚΟΥΤΙ ΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕI.



ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΈΝΑ :



ΠΑΤΕΡΑ ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΝΆΓΑΠΩ .

ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΈΚΑΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΩΣΤΟ ΣΆΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ .

ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΩΣΤΟ.

ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΚΑΤΣΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ .

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩ ΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΗΜΑ.

ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ:


ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΣΆΝΑΓΝΩΡΙΖΩ
ΣΆΓΑΠΩ

ΤΙ ΛΕΣ ΣΆΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΩΡΑΚΙ ? ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΞΑΧΝΑΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΩ.........................ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ

2 σχόλια:

  1. το μεγαλυτερο και καλυτερο δωρο που θελουμε να μας δινεις καθε μερα, καθε ωρα και καθε λεπτο, ειναι να εισαι καλα. να πηγαινοερχεσαι στα ταξιδια σου γερος και δυνατος. το ξερω παιδι μου οτι μας αγαπας και μας σκεφτεσαι. και μεις σαγαπαμε μπεμπι μου. αντε και μεπιασαν τα σοροπια τωρα. φιλακια πολλα καρδουλα μου. θα περιμενω να γυρισεις για να σου τα δωσω και απο κοντα. σαγαπω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μαγαλυτερο δωρο μου το εχεται κανει ολα μου τα παιδια με το να εισαστε σωστοι ανθρωποι στην κοινωνεια.με το να αγαπατε με την καρδια και οχι με τα λογια με τα δυο εγγονακια που μου χαρισατε.με το να εσαστε αγαπημενοι με την οικογενεια σας.μα πανω απο ολα το μεγαλυτερο δωρο για μενα εινα να σας βλεπω γερα και αγαπημενα.αυτο ειναι το ποιο μεγαλο δωρο αγορι μου με την σειρα μου και γω σε ευχαριστω που αυτα που σας διδαξα και γω και η μαμα τα ακολουθειτε .ΚΑΙ ΓΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή